“Unning nonboplik xususiyatlarini aniqlash” mavzusidagi laboratoriya mashg`uloti
Joriy yilning mart oyida Toshkent kimyo-texnologiya instituti Shahrisabz filiali “Oziq ovqat mahsulotlari texnologiyasi” kafedrasining “Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi” fani o`qituvchisi M.Tadjiyeva tomonidan “Oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi” yo`nalishi 16-20-guruh talabalari uchun navbatdagi laboratoriya mashg`uloti tashkil etildi.
Mashg`ulot “Unning nonboplik xususiyatlarini aniqlash” mavzusida bo`lib o`tdi. Organoleptik ko‘rsatkichlarini aniqlash va har xil navli unlar tarkibidagi kleykovina miqdori va sifatini aniqlash usullari tajribada yangi pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda amalga oshirildi.
Talabalar mavzu yuzasidan kerakli bilimga ega bo’lishdi.