“Unning nonboplik xususiyatlarini aniqlash” mavzusidagi laboratoriya mashg`uloti 

“Unning nonboplik xususiyatlarini aniqlash” mavzusidagi laboratoriya mashg`uloti

Joriy yilning mart oyida Toshkent kimyo-texnologiya instituti Shahrisabz filiali “Oziq ovqat mahsulotlari texnologiyasi” kafedrasining “Don va don mahsulotlarini saqlash texnologiyasi” fani o`qituvchisi M.Tadjiyeva tomonidan “Oziq-ovqat mahsulotlari texnologiyasi” yo`nalishi 16-20-guruh talabalari uchun navbatdagi laboratoriya mashg`uloti tashkil etildi.

Mashg`ulot “Unning nonboplik xususiyatlarini aniqlash” mavzusida bo`lib o`tdi. Organoleptik ko‘rsatkichlarini aniqlash va har xil navli unlar tarkibidagi kleykovina miqdori va sifatini aniqlash usullari tajribada yangi pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda amalga oshirildi.

Talabalar mavzu yuzasidan kerakli bilimga ega bo’lishdi.

Scroll to Top